Коледа
Мартеници
Плъст
Етно
Текстил
Бижута
Декорация
Други
За Децата
НачалоКак Да Закупя ?ПромоцияКонтакти
Как да поръчам:
Може да направите Вашата заявка по 3 начина:

I начин: Пазаруване с „Кошница” on line.

Изберете от лявата страна на екрана категория продукти. В дясно ще се отвори прозорец с артикули от посочената категория. Всеки артикул притежава номер, цена и информация за продукта.

След като сте избрали модел, кликнете върху снимката или натиснете бутон „Покажи”. За да поръчате натиснете „Добави в количката”, след това напишете количеството и натиснете бутон Добави”.

За да продължите, можете да натиснете бутон „Продължи пазаруване-то” и да добавите по същия начин още артикули.

Непрекъснато ще имате възможност да наблюдавате Вашата „Количка” с продукти и да променяте количествата или изтривате определен артикул.

След като добавите всички избрани от Вас артикули към кошницата, натиснете бутона „Заявка за изпращане”, попълнете полетата с Вашите данни и натиснете бутон „Изпрати”.

В полето "Допълнителна информация" може да напишете предпочитана от Вас куриерска фирма.

Нашият екип ще обработи поръчката, ще се свърже с Вас на посочените телефони преди да Ви бъде изпратен колета и в рамките на 48 часа ще изпратим Вашата поръчка.


II начин: Като ни пишете на e-mail.

Заявка може да направите и на нашия e-mail: info@isuvenirite.com, като посочите каталожния номер, намиращ се до всяка снимка, количеството на желания от Вас модел, имена на получателя, пълен адрес за доставка, името на предпочитаната от Вас куриерска фирма и телефон за връзка.


III начин: На телефон:

0896785498
Доставки:
Доставката се извършва посредством куриерска фирма, посочена от Вас с наложен платеж. При получаване заплащате стойността на поръчката плюс разходите по доставката.